Wij zijn een kindvriendelijk en sfeervol a la carte restaurant  met circa 70 zitplaatsen binnen en een even zo groot buitenterras.  Op deze prachtige plek kunt u terecht voor koffie met wat lekkers, een smakelijke lunch, lekker borrelen en uiteraard heerlijk ontspannen dineren.

De seizoensgerichte menukaart biedt herkenbare, maar ook verrassende en zeer smaakvolle gerechten. 

 

Voor de kinderen hebben we een eigen menukaart met o.a. heerlijke pannenkoeken en pasta's. Uiteraard ontbreken de frietjes met een snack ook niet op de menukaart.

Kinderen vermaken zich binnen prima bij ons in de speelhoek en buiten op het plein is er een outdoor- bowling baan en een speeltoestel aanwezig. Zo kunt u heerlijk vanuit uw stoel op ons buitenterras de kinderen in de gaten houden en zelf genieten van een lekker hapje en een drankje.

 

Hoe vindt u ons?

Via een idyllische weg kruipt u De Maarnse Berg omhoog.

Eerst de Bergweg in Maarn, dan een stukje Driebergseweg en ineens stopt het asfalt en bereikt u de Maarnse Bergweg. Nog heel even en dan bent u op onze sfeervolle locatie. 

 

Parkeren:

De auto parkeert u bij ons gratis. U bent natuurlijk van harte welkom in ons restaurant, maar u kunt ook eerst heerlijk het bos in. De fraaie wandelroute van de Zanderij (de zandafgraving) komt bij ons langs en kunt u hier oppakken, of u maakt een tocht om het veld bij de entree van ons park. Ook voor fietsers zijn er vele mogelijkheden; vanaf hier kunt u gemakkelijk een fietsknooppunten route starten. Kijk voor de fietsmogelijkheden eens bij onze arrangementen. Wij hebben twee mooie routes voor u uitgezet.

 

Honden zijn bij Onder de Pannen van harte welkom, maar wel graag aangelijnd. Wij voorzien uw viervoeter van vers water, mocht het ons een keer ontgaan vraag er dan gerust naar! 

 Voor de volledigheid vermelden wij hierbij dat honden op de rest van het terrein (vakantiepark De Maarnse Berg) niet zijn toegestaan.