• Koffie met gebak als verwennerij tijdens uw fiets- of wandeltocht?
  • Een zakelijke lunch in een groene omgeving?
  • Zomaar eens uit eten in een ongedwongen sfeer?
  • Iets te vieren?
  • Samen, met vrienden, gezin of gezelschap?

U bent van harte welkom! Ons restaurant telt circa 70 zitplaatsen en heeft een even zo groot terras. Wij zijn het gehele jaar geopend van woensdag tot en met zondag. De keuken staat voor herkenbare, doch zeer smaakvolle gerechten. 

 

Hoe vindt u ons? Via een idyllische weg kruipt u De Maarnse Berg omhoog. Eerst de Bergweg in Maarn, dan een stukje Driebergseweg en ineens stopt het asfalt en bereikt u de Maarnse Bergweg. Nog heel even en dan bent u op onze sfeervolle locatie. De auto parkeert u bij ons gratis. U bent natuurlijk van harte welkom in ons restaurant, maar u kunt ook eerst heerlijk het bos in. De fraaie wandelroute van de Zanderij (de zandafgraving) komt bij ons langs en kunt u hier oppakken, of u maakt een tocht om het veld bij de entree van ons park. Ook voor fietsers zijn er vele mogelijkheden; vanaf hier kunt u gemakkelijk een fietsknooppunten route starten. Kijk voor de fietsmogelijkheden eens bij onze arrangementen. Wij hebben twee mooie routes voor u uitgezet.

 

Honden zijn bij Onder de Pannen van harte welkom, maar wel graag aangelijnd. Wij voorzien uw viervoeter van vers water, mocht het ons een keer ontgaan vraag er gerust naar!  Voor de volledigheid vermelden wij hierbij dat honden op de rest van het terrein (vakantiecentrum De Maarnse Berg) niet zijn toegestaan.