Groepen en activiteiten

Met ons inlevingsvermogen maken wij van iedere wens een feest. Of dit een familiereünie is, een jubileum, verjaardag, bedrijfsborrel, receptie, huwelijk of een kraamfeest, niets is ons te gek!

 

Ieder feest is anders en wij doen er alles aan om samen met u uw feest op maat te maken. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en maken op basis van uw specifieke wensen een offerte op.

 

Ons team staat volledig voor u klaar om uw wensen om te zetten naar werkelijkheid.


Kinderen

Voor de kinderen hebben wij binnen een speelhoek ingericht maar de kracht van deze locatie is natuurlijk de mogelijkheid eindeloos buiten te zijn en te spelen! Terwijl ouders genieten en ontspannen is het voor de kinderen heerlijk om op het plein te ravotten, blaadjes te zoeken of om gebruik te maken van de outdoor bowling baan (trouwens niet alleen leuk voor de kinderen…). Op korte afstand vindt u onze mooie speeltuin en een groot speelveld. Al met al een geweldige plek voor een picknick, kinderpartijtjes of een feest!


Midgetgolf

Onze midgetgolfbaan heeft een bos thema en is gelegen aan de rand van het bos. De hindernissen zijn gemaakt van hout en hebben betrekking op de natuur. U wordt onderweg dus aangemoedigd of misschien juist tegengewerkt door egeltjes, bambi of bijvoorbeeld een adelaar. De 12 holes bieden heerlijk vertier voor een gezellige ochtend of middag.

 

De midgetgolfbaan laat zich ook uitstekend gebruiken voor onze kinderfeestjes of een familiedag. Het is dan zelfs mogelijk om een service ronde te bestellen vanuit Onder de Pannen!