Selecteer een pagina

Locatie

Het is even wennen… via een idyllische weg kruipt u De Maarnse Berg omhoog. Eerst de Bergweg in Maarn, dan een stukje Driebergseweg en ineens stopt het asfalt en bereikt u de Maarnse Bergweg… Nog heel even en dan bent u op onze sfeervolle locatie.

De auto parkeert u bij ons gratis. U bent natuurlijk van harte welkom in ons restaurant, maar u kunt ook eerst heerlijk het bos in. De fraaie wandelroute van de Zanderij (de zandafgraving) komt bij ons langs en kunt u hier oppakken, of u maakt een tocht om het veld bij de entree van ons park. Ook voor fietsers zijn er vele mogelijkheden; vanaf hier kunt u gemakkelijk een fietsknooppunten route starten.

Honden zijn bij Onder de Pannen van harte welkom, maar wel graag aangelijnd. Wij voorzien uw viervoeter van vers water, mocht het ons een keer ontgaan vraag er gerust naar!  Voor de volledigheid vermelden wij hierbij dat honden op de rest van het terrein (vakantiecentrum De Maarnse Berg) niet zijn toegestaan.

Faciliteiten

Onder de Pannen heeft meer te bieden dan lekker eten en drinken…

Voor de kinderen hebben wij binnen een speelhoek ingericht, maar de kracht van deze locatie is natuurlijk de mogelijkheid eindeloos buiten zijn en spelen! Terwijl ouders genieten en ontspannen is het voor de kinderen heerlijk om op het plein te ravotten, blaadjes te zoeken of om gebruik te maken van de outdoor bowling baan (trouwens niet alleen leuk voor de kinderen…). Op korte afstand vindt u onze mooie speeltuin en een groot speelveld. Al met al een geweldige plek voor een picknick, kinderpartijtjes of een feest!

Midgetgolf
Onze midgetgolfbaan is recentelijk aangelegd en heeft een bos thema. Heerlijk geïntegreerd in de omgeving en gelegen aan de rand van het bos is het werkelijk een plaatje geworden. De hindernissen zijn gemaakt van hout en hebben betrekking op de natuur. U wordt onderweg dus aangemoedigd of misschien juist tegengewerkt door egeltjes, bambi of bijvoorbeeld een adelaar. De 12 holes bieden heerlijk vertier voor een gezellige ochtend of middag.

De midgetgolfbaan laat zich ook uitstekend gebruiken voor onze kinderfeestjes of een familiedag. Het is dan zelfs mogelijk om een service ronde te bestellen vanuit Onder de Pannen!

Feesten & Partijen
Op zoek naar een locatie voor uw feestelijke gebeurtenis? Natuurlijk zijn wij u graag van dienst. Ook hier zijn we vriendelijk geprijsd en komen we graag zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet. Eigenheid en oog voor detail kenmerken onze manier van werken.  In een persoonlijk gesprek bespreken we uw ideeën en dragen we diverse mogelijkheden aan, waarna we u een gespecificeerde offerte doen toekomen. Komen we tot een overeenkomst kunt u ervan op aan dat we alles in het werk zullen stellen om uw bijzondere gelegenheid tot een onvergetelijk samenzijn te maken!

Omgeving
De omgeving biedt een ongelooflijke hoeveelheid kilometers om te fietsen, te wandelen of ander vertier. Prachtige kastelen en landhuizen, musea, winkelgebieden of natuurgebieden. Er worden regelmatige leuke rondleidingen, markten en proeverijen georganiseerd. Combineer dit met onze faciliteiten en u bent de hele dag heerlijk Onder de Pannen.

Onze gegevens

Maarnse Bergweg 1
3941XR Doorn
T: 0343-44 12 97 (of b.g.g. 0343-44 12 84)
E: info@eetcafeonderdepannen.nl

Omdat wij zomaar verscholen in het bos zitten zijn wij soms wat lastig te vinden. Houd daarom Bergweg in Maarn aan op uw navigatie. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: vanaf 11.00 uur
Donderdag: vanaf 11.00 uur
Vrijdag: vanaf 11.00 uur
Zaterdag: vanaf 10.00 uur
Zondag: vanaf 10.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn we ook op maandag geopend. Onze keuken is geopend van 12.00-20.30 uur.

Maarnse Bergweg 1 3941XR Doorn

Direct reserveren

telefoon restaurant 0343-441 297